Abonnement

Tryghed hver måned

Har du styr på alt fra strategi til sikkerhed? Dine sociale medier er dit firmas online identitet og din positive tilstedeværelse er afgørende for øget salg. Du kan give platformene den tid, de fortjener og også opnå tryghed omkring din social media strategi. Tegn et abonnement hos os - så løser vi det - måned efter måned.

Kontakt os og hør mere 😊
  • Strategi og optimering

    Samarbejdet starter med en overordnet strategi og hver måned laves en aktuel contentplan. De aftalte platforme optimeres ift. brugervenlighed og sikkerhed.

  • Content creation

    Vi udarbejder billede- og videomateriale, tekst og grafik til de aftalte opslag på dine sociale medier. Vi hjælper også gerne med opsætning, hvis du selv leverer materialet.

  • Rådgivning

    Med rådgivning i dit abonnement har du nyeste viden lige ved hånden. Vi sparrer løbende omkring dine sociale medier, så både du og dit indhold er opdateret.

1 af 3

Få overskud til mere

Husker du at svare på kommentarer og interagere med dine kunder online, når du har travlt i firmaet? Undgå at skade både kunderelation og din synlighed på sociale medier. Ved at tegne et abonnement får du overskud til netop det, du brænder for - og samtidig et potentielt øget overskud på bundlinjen.

Kontakt os for din pris 🤩